Ledergruppen

Espen GylvikEspen Gylvik

Chief Executive Officer
Før Espen kom til UMS i 2014, var han Senior Vice President for EVRY, Chief Operating Officer Norway og Regional Director Central & Eastern Europe for Microsoft og Vice President i Telia Sonera. Han har jobbet innen teknologi i om lag 20 år og har en Bachelor of Management and Finance og en Master i Psykologi.

Morten GustavsenMGustavsen2

Vice President & Chief Financial Officer
Morten har jobbet i UMS siden 2005, og har tidligere hatt ulike ledende stillinger innen teknologi, inkludert Chief Executive Officer for SuperOffice, Norge. Tilsammen har han rundt 20 års erfaring fra teknologiindustrien og har en Bachelor of Economics and Management.

SundarSundara Rajan Subramoniam

Chief Technology Officer
Sundar har en Bachelor of Technology og har rundt 20 års erfaring fra produktutvikling i Europa, Asia og Nord-Amerika i selskaper som General Electric, Infosys og Oracle. I UMS er han ansvarlig for produktutvikling for større prosjekter samt prosjektlansering.

Morten SeliussenMSeliussen

VP Mobile Technology & Innovation
Morten har en Master’s of Science i Electronics and Radio Communications, og er ansvarlig for nyutvikling til selskapets mobilplattform, «Software as a Service»produktutvikling og kundestøtte. Han har solid erfaring innen lokasjonsbasert teknologi, og har jobbet innen telekommunikasjon i nesten 20 år.

Anand Anupam

Head of Product Sales
Anand er har ansvaret for UMS sin ekspansjon utenfor Norden i tillegg til å være partneransvarlig. Tidligere var han med på å etablere UMS India. Før Anand begynte i UMS var han grunnlegger og CEO av et farmasøytisk teknologiselskap i India. Han har også jobbet i ulike land med strategi, forretningsutvikling og markedsføring. Han har en Master of Business Administration og en Bachelor i Telecommunications Engineering.

Helene Marwell-HaugeHMH

Head of Marketing & Communication
Helene har en Bachelor of Management og en Master’s of Business Administration. Hun har jobbet innen salg og markedsføring i ledende selskaper som L’Orèal, Orkla Foods og Mondelez International før hun begynte i UMS i 2015. Helene er ansvarlig for alle markedsføringsaktiviteter i selskapet i tillegg til PR.